Záró lépések

2023 május 9, kedd  

✅Miután mindent átbeszéltünk az Irodában, foglalunk helyet az Ön által megadott időpontban a hivatali ügyintézésekhez és Irodánk helyi Képviselője elkezdi személyre szabva összeállítani az aktuálisan eladó ingatlanokat az adott helyszínen. Ön elinduláskor fel lesz készülve a vásárlás menetére már és Mi megszervezzük az ingatlanok megtekintését.

✅Érkezése előtt 2-3 munkanappal kérem vegye majd fel a kapcsolatot (viber, whatsapp, mobil) a helyi ingatlanközvetítő koléégánkkal, akik már várja Önt a helyszínen és elmondja melyik nap mi lesz a tervezett program. Az ingatlanközvetítő kollégáinknak tökléletes helyi ismereteik vannak az ingatlanpiacról, így velünk könnyen megtalálja a megfelelő ingatlant.

✅Miután megtekinti a kiválasztott ingatlanokat személyesen, hogy lássa, hogy valóban megfelel-e az igényeknek, gyorsan érdemes majd eldönteni (mert gyorsan elkelnek az aktuális ingatlanok és lemaradhat), melyik felel meg az elképzelésnek és a személyes megtekintés során érdemes feltenni a kérdéseit az ingatlanközvetítő kollégának, és ha lehetséges, akkor beszélni fog az ingatlan jelenlegi tulajdonosával is. (De lehet csak a kélpviselőjén át, mivel a tulajdonosok többnyire nem tartozkodnak a helyszínen)

✅ Amikor megtalálta az ideális ingatlant, akkor meg kell állapodni az árban és a fizetési feltételekben, melyet végig tárgyalunk Önnek. Áralku sajnos nem igazán van, vagy csak minimális. A megállapodás után a legtöbb esetben foglalót kell pár napon belül fizetni (átutalással) , amely általában az ár 10%-a.

✅Az ingatlan vásárlása előtt fontos, hogy megtudja az ingatlan jogi állapotát, hogy nincs-e rajta terhelés, mint például jelzálog vagy adósság. Ebben is segítünk de ha igényli Irodánk ügyvédi és jogi szakértői háttérrel is rendelkezik akik megbízható segítséget nyujtanak a külföldi szerződésekben is.

✅Ha mindent rendben találtak, akkor meg kell kötni a vételi szerződést, amely tartalmazza az összes megállapodást, amely tartalmazza az árát és a fizetési feltételeket. Ezt Tenerifén a Közjegyző állítja össze de ebben az esetben is megbízható Irodánk spanyol jogban jártas ügyvédje pl Tenerifei ügyekben.

✅Az ingatlan vásárlása után be kell jelenteni a helyi hatóságoknak, és az összes szükséges dokumentumot kell nyújtani. Amit részben a Közjegyző tesz meg de részben a helyi  kollágánk fogja intézni Önnek.

Fontos megjegyezni, hogy az ingatlanvásárlás folyamata Tenerifén eltérhet a itthon megszokottaktól, ezért kérjük türelműket. Irodánk Ügyvédeitől bármikor alaposan tájékozódhat az adott ország jogszabályaival és az ingatlanvásárlás jellemzőivel kapcsolatban.

🙂🌴Reméljük, hogy felkeres minket és a megkapott teljeskörű információk segítségével meggyőződik arról, hogy ingatlanirodánk az Ön legjobb partnere a külföldi vásárlásban.

Köszönjük, hogy felkereste oldalunkat, és bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére:
☎+36204444988

 

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Ingatlan szakértő: Tenerife-Budapest
  Irodavezető, Magyarországi kapcsolattartó, tengerparti ingatlanok, Tenerife - értékesítés szervező

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: regina@tengerpartiingatlan.hu

  Bodó Viktória
  Irodánk helyi képviselője, Tenerifei ingatlan szakértő

  Email: budapesthometenerife@gmail.com

  IRATKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők