Videók

2024 június 14, péntek  

Településvideók:

🌴Kanári szigetek, Tenerife dél: ✅Las Americas ✅Los Cristianos ✅Fanabe valamint ✅LA Caleta:

Costa Adeje (Adeje megye partvidéke)  Óceánparton lévő település és köszönhetően a sok turistának , a legjobban kiadhatóak az itt megvásárolt ingatlanok, de egyúttal itt magasabbak a nm árak is.  Nyüzsgő, életteli éjszaka és nappali élet jellemzi, ennek lüktetésével és zajhatásával együtt.  A legtöbb turista kedvenc helye ez. Jól kiépített homokos strandok, partok, hosszú sétány Cristianostól, Las Americas partjain át egészen Fanabe-ig , végig az óceán mentén. Nem csak strandolás de számos egyéb szórakozási lehetőség is adódik: üzletházak, Las Americasi bevásárló utca, számtalan sárga homokos strand, surf iskolák széles választéka, fakultativ programok és kirándulások. Aktív időtöltésnek és pihenésnek is kedvez. Ide szinte autó sem kell.

 

🌴Kanári szigetek, Tenerife dél: ✅Los Gigantes ✅Callao Salvaje ✅Playa Paraíso:

Csendesebb, nyugodtabb környékek, szép utcákkal, társasházakkal, óceánparttal, fekete homokos strandokkal, számos étterem és bár, óceánparti sétány található itt. Los Gigantesben  a Los Gigantes hegység lenyűgöző látványa emeli a táj szépségét, míg Playa Paraisoban felújított és újszerű épületek jellemzőek. Itt található a  híres Hard Rock Hotel is. A település óceánparton található és gyönyörű hegyvonulatokkal körbekerített, naplementéhez csodás part és éttermek bárokkal, fekete homokos strand jellemzi.

 

🌴Kanári szigetek, Tenerife dél: Golf del sur Amarilla Golf Costa del Silencio El Medano:

Óceánparton lévő, fejlesztés alatt álló, csendesebb nyugodtabb terület, golfmezőkkel övezett térség, saját kikötővel. A gyönyörű új parti sétánnyal és a már meglévővel együtt Los Abrigostól egészen Amarilla Golf település végéig vezet a szépséges óceáni sétány.  Elegendő étterem és 1-2 bár is jellemzi. A helyi közértben minden kapható. Helyi fakultatív vízi programok elérhetőek a kikötőből. Közkedvelt helye a golfnak , illetve El Medano település pedig a surf szerelmeseinek paradicsoma. Közelben számos híres spanyol étterem, halászfalu és sok programlehetőség. Reptér közelében található települések. Ezen térségek fejlődése dinamikus, az állam által támogatott fejlesztéseknek is köszönhetően. (strand és parti sétány építés, autópályalehajtó építés, stb)

 

Ingatlanvideók:

 

Információs videó a vásárlásról:

Amit Tenerife-i ingatlanpiacról tudnod kell

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Ingatlan szakértő: Tenerife-Budapest
  Irodavezető, Magyarországi kapcsolattartó, tengerparti ingatlanok, Tenerife - értékesítés szervező

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: regina@tengerpartiingatlan.hu

  Bodó Viktória
  Irodánk helyi képviselője, Tenerifei ingatlan szakértő

  Email: budapesthometenerife@gmail.com

  IRATKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők