Török Riviéra / Fethiye / Villa eladó: 579m2 / 300.800€

2022 október 14, péntek  Egyéb

🧡GYÖNYÖRŰ VILLA ELADÓ!

✅A villa  jellemzői:

 • 4hálószoba
 • 3fürdőszoba

🏊A villa a következőket tartalmazza:

 • Úszómedence
 • Közel a központhoz
 • Légkondicionálós
 • Központi fűtés

 

 

Ez a különálló, 4 hálószobás, duplex stílusú villa 579 m2-es telket foglal el, és a helyi kőből és kovácsoltvas korlátokból álló falak között helyezkedik el. Gépjármű-bejárati kapu vezet egy fedett terepparkolóhoz. Az oldalsó kertek szegélyekkel vannak ellátva az érdeklődés és a magánélet érdekében, hozzáférési utakkal. A medence terasza tágas, és körülveszi a téglalap alakú medencét, római lépcsőkkel. A téglából épült grillező körül bőséges hely van a medencebútoroknak és a szabadtéri étkezésnek.
A duplex villa két emeleten található, és tartalmaz
Földszint: előszoba, külön konyha, mely teljesen fel van szerelve fal- és alapegységekkel és minden géppel, beleértve a mosógépet és a mosogatógépet is. A konyhából közvetlenül elérhető a medence terasza.
A nappali/étkező egy nagy, megvilágított terület, kandallóval és kijárattal az üvegezett teraszra. Ezen a szinten két jó méretű hálószoba található, amelyek közül az egyik saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. A családi fürdőszobában zuhanyzó is található. A szállást a villa szinte teljes szélességében átívelő, medencére néző, pompás üvegfalú terasz teszi teljessé. Ez a tér tökéletes a pihenésre és szórakozásra egész évben. Dupla teraszajtók nyílnak közvetlenül a medence teraszára.
Felső emelet: ezen a szinten további 2 hálószoba található, amelyekből kijárat nyílik a nagy tetőteraszra, amely a villa egyik oldalán húzódik. Ez az üvegfalú tér tökéletes hely a környező vidék látványának megcsodálásához. A felső lépcsőről közvetlenül is ki lehet jutni a teraszra.

✅ Vásárlását 10 éves tapasztalattal segítjük!

✅ Hívását bizalommal fogadom.

✅ Cégünk HELYI képviselője anyanyelvi szinten beszél magyarul és törökül, valamint folyékonyan angolul és németül, így a vásárlással kapcsolatos hivatali ügyintézést, tulajdonlap kikérését,szerződéskötést teljes körűen segítünk sikeresen végig vinni ügyfeleinknek. Megvásárolt lakásaikat felügyeljük, kiadjuk, takarítjuk, felújítjuk, kivánságuk szerint.

✅ Jöjjön és nézze meg Ön is!

✅ Utazása szervezésében is segítünk!

✅ Információk:

Ingatlanvásárláskor Törökországban 4% adót kell megfizetni. (Ahogy Magyarországon is az illeték). Az éves ingatlanadó 0.2 %. Vásárláskor várható egyéb költség: az adásvételi szerződés szerkesztése:ügyvédi díj, lefordítása, egyeztetése, tulajdoni lap,  közmű átírások díja összesen kb 2000 euro.

🧡😇 Tekintse meg további ajánlatainkat a gyönyörű Török Riviéráról és vegyen Ön is meseszép lakást:

☎ BUDAPEST HOME INGATLANIRODA
+36/20-4444988 Regina

E-mail cím:

regina@tengerpartiingatlan.hu

Feliratkozás ajándékra

IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

* kötelező mezők

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Ingatlan szakértő: Tenerife-Budapest
  Irodavezető, Magyarországi kapcsolattartó, tengerparti ingatlanok, Tenerife - értékesítés szervező

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: regina@tengerpartiingatlan.hu

  Bodó Viktória
  Irodánk helyi képviselője, Tenerifei ingatlan szakértő

  Email: budapesthometenerife@gmail.com

  IRATKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők