Török Riviéra / Bodrum / Eladó apartman: 357m2 / 399.790€

2022 november 14, hétfő  Egyéb

🧡GYÖNYÖRŰ APARTMANOK ELADÓK!

✅Az  apartman  jellemzői:

 • 4hálószoba
 • 3 fürdőszoba

🧡Az apartman  a következőket tartalmazza:

 • Négy nagy kétágyas hálószoba
 • Három jól felszerelt fürdőszoba
 • Nagy nyitott nappali és étkező konyhával
 • Terasz, erkély és tetőterasz várja a vendégeket
 • Csodálatos tengeri kilátással büszkélkedhet
 • Szép külső tér nagy medencével
 • Szépen berendezett mindenhol, kulcs kész
 • Könnyen elérhető minden szolgáltatás és a strand

Eladó ez a gyönyörű családi villa lenyűgöző, zavartalan kilátással a tengerre a gyönyörű Bogaziciban, Bodrumban. Ez a mesés villa egy 600 négyzetméteres telken található, és összesen 357 négyzetméter belső lakóteret kínál. Ez a Törökországban eladó mesés villa tágas szállást, csodálatos külső teret kínál, minden szobából a legcsodálatosabb tengeri kilátást élvezi, és mindenhol gyönyörűen berendezett.

A villa három szinten épült. A földszinten egy nagy, teljesen felszerelt konyha található, reggelizőbárral és székekkel körülvéve. A társalgó nagyon nagy, és a medence melletti szép teraszra vezet. A társalgóban egy gyönyörű kandalló található, amely tökéletes a téli éjszakákra. Van elektromos fűtés is. A földszinten van egy WC is.

A fő hálószobát az első emeleten találja. Ez a hálószoba saját fürdőszobával, öltözővel és egy kis dolgozósarokkal rendelkezik. A fő hálószobához egy szép, nagy, tengerre néző erkély is tartozik.

A legfelső szinten három dupla méretű hálószoba található, amelyek közül az egyik saját fürdőszobával rendelkezik, és ezen az emeleten is található egy nagy családi fürdőszoba. Ezen az emeleten egy nagy tetőterasz található, amelyen a fűtött medence és a napelemes rendszer csövei találhatók.

Ez a hihetetlen ingatlan szúnyoghálóval, vízmelegítővel, elektromos redőnnyel rendelkezik minden ablakon és ajtón, valamint a jelenlegi tulajdonosok nemcsak a fürdőszobákat és a padlót korszerűsítették, hanem az egész Villát is szigetelték.

A Villa szép külső teret élvez. A villa elől nyitott, oldalt pedig kis füves területtel rendelkezik, így nincs mit elnézni. Van egy alsó kert parkolóhellyel, a felső kertben pedig egy nagy külső konyha található, fantasztikus bárral, ahol az árnyékban lehet enni vagy hideg italokat elfogyasztani. Van egy nagy pavilon nagy étkezővel, és van egy másik mesés ülősarok a medence mellett. Van egy gyerekmedence és rengeteg hely a napozásra. A medence fűthető a téli hónapokban.

A külső tér legjobb része az, hogy a kert minden oldaláról lenyűgöző kilátás nyílik a tengerre.

Az ingatlan mögött több külső tér van. Tárolásnak kiválóan alkalmas háztartási helyiség, valamint az ingatlan előtt egy másik helyiség is található. Ez a villa rengeteg külső és belső teret kínál mindennek.

Ez a csodálatos tengerre néző villa tökéletes nyaralóház lehet, egész évben kiváló lakóhely, vagy nagyszerű bérbeadási befektetés lehet.

Ez a hihetetlen családi villa a szép, festői Bogazici faluban található. Maga a villa mindössze 4 perces sétára található a naplemente strandjától, ahol egy szép étterem található, valamint szupermarketek is találhatók a közelben, valamint a helyi Dolmus szolgáltatás, amely az út mentén halad, amely felett a helyszíni lépcsőkről lehet elérni.

✅ Vásárlását 10 éves tapasztalattal segítjük!

✅ Hívását bizalommal fogadom.

✅ Cégünk HELYI képviselője anyanyelvi szinten beszél magyarul és törökül, valamint folyékonyan angolul és németül, így a vásárlással kapcsolatos hivatali ügyintézést, tulajdonlap kikérését,szerződéskötést teljes körűen segítünk sikeresen végig vinni ügyfeleinknek. Megvásárolt lakásaikat felügyeljük, kiadjuk, takarítjuk, felújítjuk, kivánságuk szerint.

✅ Jöjjön és nézze meg Ön is!

✅ Utazása szervezésében is segítünk!

✅ Információk:

Ingatlanvásárláskor Törökországban 4% adót kell megfizetni. (Ahogy Magyarországon is az illeték). Az éves ingatlanadó 0.2 %. Vásárláskor várható egyéb költség: az adásvételi szerződés szerkesztése:ügyvédi díj, lefordítása, egyeztetése, tulajdoni lap,  közmű átírások díja összesen kb 2000 euro.

🧡😇 Tekintse meg további ajánlatainkat a gyönyörű Török Riviéráról és vegyen Ön is meseszép lakást:

☎ BUDAPEST HOME INGATLANIRODA
+36/20-4444988 Regina

E-mail cím:

regina@tengerpartiingatlan.hu

Feliratkozás ajándékra

IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

* kötelező mezők

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Ingatlan szakértő: Tenerife-Budapest
  Irodavezető, Magyarországi kapcsolattartó, tengerparti ingatlanok, Tenerife - értékesítés szervező

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: regina@tengerpartiingatlan.hu

  Bodó Viktória
  Irodánk helyi képviselője, Tenerifei ingatlan szakértő

  Email: budapesthometenerife@gmail.com

  IRATKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők