Török Riviéra / Mugla / Villa eladó telekkel együtt: 1400m2 / €387,570

2022 október 11, kedd  [:hu]Befektetés[:en]Investment[:es]Inversión[:tr]Yatırım[:]

🧡GYÖNYÖRŰ VILLA ELADÓ!

✅A villa  jellemzői:

 • 3 hálószoba
 • 4fürdőszoba

✅A villa a következőket tartalmazza:

 • Jól karbantartott ingatlan
 • csodálatos  kilátás
 • Saját úszómedence
 • Hatalmas saját telek 1.400 nm
 • Ideális fő lakóhely
 • 3 hálószoba 4 fürdőszoba
 • Privát autóút
 • Vidéki elhelyezkedés

Ez a villa remek lehetőség mindazok számára, akik csendes, nyugodt életmódot szeretnének élni, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környező fenyves hegyekre. A vidéki elhelyezkedés ideális hely egy nyugodt költözéshez, Seydikemer városközpontja, ahol minden helyi szolgáltatás megtalálható, egy 100 méterre található. 5 perces autóútra.
Ez az ingatlan egyedi dizájnnal és stílussal rendelkezik, amely a hagyományos és a modern keveréke. Egy kiterjedt, 1.400 nm-es saját telek tartozik hozzá. A családi villa egy vonzó, jól megtervezett privát, 3 hálószobás 4 fürdőszobás villa, amely gyönyörű fenyőerdővel és hegyre néző kilátással van körülvéve. Zárt bejárat hosszú saját autóúttal, nagy saját medencével és napozóterasszal, tárolóval és szép pihenősarokkal. Az alsó kertszinten buja, érett kertek találhatók, fákkal és virágágyásokkal a határokon belül.
Villa röviden: 3 hálószoba 4 fürdőszoba – 200 nm-es nappali
A rozsdamentes ajtón keresztül a bejáratnál balra nyílik a folyosóra egy tároló helyiség, melyben vízforraló található, emellett az ingatlan napkollektorral rendelkezik a nyári hónapokban a bőséges melegvíz ellátáshoz. Jobbra található egy kényelmes földszinti fürdőszoba WC-vel és mosdóval, valamint ahol a mosógép található. Az egyenes előtti ajtók a tágas, teljesen felszerelt fehér dizájner konyhába nyílnak, minden beépített háztartási cikkel és bőséges munkafelülettel.
Hatalmas nappalirész egy kényelmes nappaliból áll, fa égetős kandallóval, amely átfolyik az étkezőbe. Két teraszajtó található, amelyek az elülső fedett teraszra nyílnak, amely a medence területére néz. Ideális hely számos szabadtéri étkezéshez, csak ülni és pihenni. Az ingatlan mindenhol magas színvonalon van berendezve és kifogástalan. A nagy inverterrel működtetett padlófűtés gazdaságosabb.
Lépcső vezet az emeletre, a folyosó pedig a hálószobákba vezet. Balra az első kétágyas hálószoba saját fürdőszobával és tolóajtókkal a közös, nagy teraszra nyílik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a fenyvesre és a hegyekre. Jobbra a további kétágyas hálószoba saját fürdőszobával és saját kisebb erkéllyel rendelkezik. A fő hálószobában további fürdőszoba és két tolóajtó található, amelyek a nagy teraszra nyílnak.
Főbb jellemzők: Teljesen kifogástalan ingatlan Nagy, privát telek 1.400 nm Privát úszómedence és napozóterasz Zárt bejárat és saját autóbeálló Padlófűtés Nyugodt fekvés Csodálatos fenyőerdőre néző kilátás.

✅ Vásárlását 10 éves tapasztalattal segítjük!

✅ Hívását bizalommal fogadom.

✅ Cégünk HELYI képviselője anyanyelvi szinten beszél magyarul és törökül, valamint folyékonyan angolul és németül, így a vásárlással kapcsolatos hivatali ügyintézést, tulajdonlap kikérését,szerződéskötést teljes körűen segítünk sikeresen végig vinni ügyfeleinknek. Megvásárolt lakásaikat felügyeljük, kiadjuk, takarítjuk, felújítjuk, kivánságuk szerint.

✅ Jöjjön és nézze meg Ön is!

✅ Utazása szervezésében is segítünk!

✅ Információk:

Ingatlanvásárláskor Törökországban 4% adót kell megfizetni. (Ahogy Magyarországon is az illeték). Az éves ingatlanadó 0.2 %. Vásárláskor várható egyéb költség: az adásvételi szerződés szerkesztése:ügyvédi díj, lefordítása, egyeztetése, tulajdoni lap,  közmű átírások díja összesen kb 2000 euro.

🧡😇 Tekintse meg további ajánlatainkat a gyönyörű Török Riviéráról és vegyen Ön is meseszép lakást:

☎ BUDAPEST HOME INGATLANIRODA
+36/20-4444988 Regina

E-mail cím:

regina@tengerpartiingatlan.hu

Feliratkozás ajándékra

IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

* kötelező mezők

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Ingatlan szakértő: Tenerife-Budapest
  Irodavezető, Magyarországi kapcsolattartó, tengerparti ingatlanok, Tenerife - értékesítés szervező

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: regina@tengerpartiingatlan.hu

  Bodó Viktória
  Irodánk helyi képviselője, Tenerifei ingatlan szakértő

  Email: budapesthometenerife@gmail.com

  IRATKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők