Török Riviéra / Alanya /eladó ÚJ ÉPÍTÉSŰ lakások: 118m2 / 135.000 €

2021 július 9, péntek  Egyéb, Főoldali slideshow-ba

 

🏖Eladó új építésű nagylakások a Török Riviérán:

A lakások típúsai: ⬇⬇⬇

✅ 2 + 1 szobás: 118 négyzetméter, 135.000 – 160.000 Euro (1-8 emeletig)

✅ 3 + 1 szobás 160 négyzetméter, 160.000-185.000 Euro  (1-8 emeletig)

✅ Minden blokk legfelső 2 emeletén 427 négyzetméter 360 fokos panoráma PENTHOUSE található, csodálatos kilátással és Alanya minden sarkára néző kilátással. (BELSŐ KÉT SZINTES,/ DUPLEX) 779.999 Euro

🏢 Az épületről:

Ez az új építésű, 2 társasházból álló minden igényt kielégítő komplexum Alanya központjában található, sétatávolságra a tömegközlekedési eszközöktől, a strandtól, a bevásárlóközpontoktól, az éttermektől és a bazártól.

Az épület megbízható és magas szintű kivitelezési minőségével Alanyában is kiemelkedőnek számít, a 2 tömbből álló épület 10 emelettel és összesen 34 lakással készült el.

Tervezésekor családközpontú életet tartottak szem előtt, igy nagyobb és kényelmesebb lakásokat alakítottak ki. Minden emeleten 2 apartman található. Mivel minden apartman 3 égtáj felé néz, a nap bármely szakában napfényes lakásokról beszélhetünk.

A projekt keretében egy teljesen fedett parkolót is kialakítottak, és közvetlen liftkijárat van a parkolóból az apartmanokba.

⚽🏸🏋‍♂🌺🥀💙💜💛A szolgáltatások: Wi-Fi, műholdas TV, teljes hatótávolságú generátor, díszmedencék, játszóterek, gondosan előkészített tájépítészeti környezet, éjszakai világítás, hobbi- és szabadidős tevékenységi helyiségek valamint egy fitneszközpont.

✈💗 Jöjjön és nézze meg Ön is!

Utazása szerzvezésében is segítünk!

Cégünk HELYI képviselője anyanyelvi szinten beszél magyarul és törökül, valamint folyékonyan angolul és németül, így a vásárlással kapcsolatos hivatali ügyintézést, tulajdonlap kikérését,szerződéskötést teljes körűen segítünk sikeresen végig vinni ügyfeleinknek. Megvásárolt lakásaikat felügyeljük, kiadjuk, takarítjuk, felújítjuk, kivánságuk szerint.

⚖ Ingatlanvásárláskor Törökországban 4% adót kell megfizetni. (Ahogy Magyarországon is az illeték). Az éves ingatlanadó 0.2 %. Vásárláskor várható egyéb költség: az adásvételi szerződés szerkesztése:ügyvédi díj, lefordítása, egyeztetése, tulajdoni lap,  közmű átírások díja összesen kb 2000 euro.

Tekintse meg további ajánlatainkat a gyönyörű Török Riviéráról és vegyen Ön is meseszép lakást:⬇⬇⬇

BUDAPEST HOME INGATLANIRODA
+36/20-4444988 Regina

 

created by dji camera

Feliratkozás ajándékra

IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

* kötelező mezők

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Idegenforgalmi Tanácsadó

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: [email protected]


  Bodó Viktória
  Idegenforgalmi Tanácsadó

  Tel: +34 60 3291503

  Email: [email protected]

  IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők