Tenerife/Los Silos/445.000 euro

2020 szeptember 1, kedd  [:hu]Befektetés[:en]Investment[:es]Inversión[:tr]Yatırım[:], Egyéb

Ha Tenerifén egy ingatlan megszerzésének lehetőségét keresi, hogy élvezhesse azt családjával és barátaival, vagy talán egy hosszútávú befektetést keres, akkor meghívjuk Önt, hogy látogassa meg ezt a nagy villát, ahol számos lehetőség megvalósítható. Elhelyezkedése és eloszlása ​​miatt ideális, mind akár hosszú- vagy rövidtávú bérbeadásra is. Sokan turisták, akik napirendjükbe foglalják az egyre népszerűbb és keresettebb Baja-sziget (Tenerifétől északnyugatra) körüli kirándulásokat, a sport, a gasztronómia, a nyugalom és a természettel való kapcsolat állandó ezen a területen. A buja babérerdő, amely védett terület még mindig sértetlen és a zöld. Néhány percre olyan helyeket látogathatunk meg, mint az Icod de los Vinos, az ősi nemzeti emlékművé nyilvánított sárkányfa otthona. Garachico kultúrális érdeklődésnek örvend. Buenavista del norte a golf szerelmeseinek és még sorolhatnánk..

Villa:

Egyedülálló villa eladó Los Silos nyaraló övezetében, Tenerife északi részén 600 nm-es kertes telken, saját úszómedencével. Körbekerített. A villa igazán a vásárló ötleteire van bízva, hiszen sok lehetőséget rejt. 6 hálószobás és 5 fürdős, gardrow szobák és konyhák, 2 szintes és tetőszinttel is rendelkezik. Szintenként 200 nm, 40nm zárt garázs.  A villát teljesen fel kell újítani. Az elrendezése lehetőséget nyújt 5 db 1 hálószobás apartman kialakításához, melyet hosszú vagy rövidtávra kiadható egész évbe jövedelmező befektetés.

Ár: 445.000 euro

Hívását bizalommal fogadom.

Tekintse meg további ingatlanjainkat.
Ingyenes hitelügyintézés 5 különböző banknál.
Tenerife Home a Budapest Home Ingatlaniroda által

Regina: +36/20-4444988
Viktória: +34 60 3291503

viber, whatsapp, messenger elérhető

Facebook: https://www.facebook.com/tenerifeieladoingatlanok/

Feliratkozás ajándékra

IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

* kötelező mezők

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Idegenforgalmi Tanácsadó

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: [email protected]


  Bodó Viktória
  Idegenforgalmi Tanácsadó

  Tel: +34 60 3291503

  Email: [email protected]

  IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők