Tenerife/Aldea Blanca/120.000 euro

2020 szeptember 5, szombat  Egyéb

Eladó egy hangulatos otthon az Aldea Blanca városi részén, a főutcán. Tenerife déli részén, 5 percre a repülőtértől.  A házban 1 hálószoba és 1 fürdőszoba, nappali / étkező / konyha található, körülötte pedig saját kert, beleértve az urbanizációt egy közösségi medencével. 12 ház urbanizációjának része. Az épületek 20 évesek, a ház kiváló állapotban van és jó tulajdonságokkal rendelkezik, összhangban a jó fekvéssel ahol található. A ház mindössze 44 nm, 1 hálós, kis terasz és udvar. 

A házban 5,27 m2-es fürdőszoba, zuhanykabinnal, üvegajtóval, minden tartozékával.

A skandináv stílusú, fehér bútorokkal berendezett konyha növeli a tér világosságát és növeli a tér tisztaságának érzését. Bútorai és készülékei (hűtőszekrény, in vitro és mosogatógép) gyakorlatilag újak.

A házhoz egy fő járdán keresztül lehet bejutni, a medence területén keresztül haladva, de annak az előnye, hogy ha nagyobb magánéletre vágyik, akkor egy másodlagos járdán keresztül juthat el, amely közvetlen hozzáférést biztosít a házhoz anélkül, hogy zsúfolt területeken kellene átmennie.  A medencéhez kövezett és parkosított közös helyiségeken keresztül lehet hozzáférni. Szép és rendezett udvar. Kertes területek. Az épület nagyon csendes és nyugodt környéken található. A strand mindössze 10 percre, a Golf del Sur golfpálya pedig 7 percre található.
A komplexum csupán 5 percre az autópályától, 10 percre a Reina Sofía repülőtértől és 15 percre a Los Cristianos strandtól.

Feliratkozás ajándékra

IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

* kötelező mezők

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Idegenforgalmi Tanácsadó

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: [email protected]


  Bodó Viktória
  Idegenforgalmi Tanácsadó

  Tel: +34 60 3291503

  Email: [email protected]

  IRAKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők