Második lépés

2023 május 9, kedd  

✅Miután első lépésben eldöntötte hogy milyen típusú ingatlant szeretne vásárolni, milyen területen és milyen árban, és megkeresett minket telefonon és elolvasta a megküldött Tájákoztató levelünket.

✅Szívesen látjuk Önt a helyi irodánkban Budapesten a  XVIII kerületben, ahol egy kávé / tea mellett részletesen segítünk megtervezni a vásárlás menetét. Átbeszéljük egy térkép előtt is az ingatlanokra jellemző aktuális  nm árakat és ha érdekes a kiadási árakat is.

✅Irodánk segít a rövid távú kiadás megszervezésében is, de a takarítások, lakásfelkészítések megszervezésében is.

Folyamatos munkánk által jó ismereteink vannak az ingatlanpiacról, így velünk könnyen megtalálhatja a megfelelő befektetési vagy családi ingatlant. A személyes megbeszélés során érdemes feltenni az összegyűjtött kérdéseit és ha lehetséges, akkor átbeszélni a kiutazásának pontos időpontját, hogy felkészüljünk az Ön vásárlására. A kint töltött vásárlásra szánt időt kérjük minimum 1 hérte de ha lehet 10 napra tervezze az ügyintézések miatt.

Nagyon fontos, hogy a sikeres vásárláshoz fel kell készülnünk az érkezésükre már előzetesen és adószámot és bankszámlaszámot kell nyitnunk kint, aminek ügyintézéséhez be kell előre jelentenünk Önt a helyi Hivatalokhoz. Az időpontfoglalásoknál jelenleg  4 hetes várakozási idő van. (2023)

Spanyol adószám nélkül (NIE) nem tudnak vásárolni Tenerifén ingatlant. (De a Török Riviérán sem lehet adószám nélkül vásárolni)

✅Igy kérjük, hogy érkezése előtt minimum 5 héttel jelezze az érkezési dátumot.

Bármilyen kérdése van, készséggel állunk rendelkezésére: ☎+36204444988

Írjon nekünk!

  Elérhetőségek

  Kállai-Balogh Regina
  Ingatlan szakértő: Tenerife-Budapest
  Irodavezető, Magyarországi kapcsolattartó, tengerparti ingatlanok, Tenerife - értékesítés szervező

  Tel: +36 20 444-4988

  Email: regina@tengerpartiingatlan.hu

  Bodó Viktória
  Irodánk helyi képviselője, Tenerifei ingatlan szakértő

  Email: budapesthometenerife@gmail.com

  IRATKOZZON FEL ÉS ELKÜLDJÜNK ÖNNEK INGYEN A
  „10 + 1 tény, hogy miért olcsóbb Tenerife, mint Budapest” információs anyagunkat!

  * kötelező mezők